hírek
Balaton Boat show 2021.09.03-05

2021.09.06


A Balaton Boat Show Magyarország legnagyobb vízi és szárazföldi hajókiállítása idén is a kiállítói között tudhatta a Royal Spa Hungary Kft.-t. Az előző évekhez híven ismét ugyan azon a standon vártuk régi és leendő ügyfeleinket. Idén is számos újdonsággal készültünk. Többek között bemutattuk a Royal Craft legújabb fejlesztését. A jól bevált Surface Drive propeller és kihajtás helyett ugyanis még jobbat szerettünk volna alkotni. Ezen elgondolás alapján hoztuk létre az egyenes direkt kihajtással együtt a Buy Wake Propeller felett elhelyezkedő kavitációs lapot és az egyedi tervezésű kormánylapátot. Mindezeknek az ötvözete még nagyobb erő és végsebesség eléréséről gondoskodik.

A Boat Shown továbbá kiállítottuk legújabb termékünket, az egyedi tervezésű Royal Fishing Horgászcsónakot is. Anyagát tekintve üvegszálas poliészter, mely vákuuminjektálással készül. Az egyedi gyártói technológiának köszönhetően súlya csupán 50 kg, ezáltal egy kisebb autó tetőcsomagtartóján is könnyen szállítható. A fedélzet anyagában csúszásmentesen készül, így az esetleges csúszásveszély is elkerülhető. A csónak orrában egy nagyméretű tárolórekesz található, ahol az etetőanyagokat praktikusan lehet tárolni. A csónak közepén három állásban felhelyezhető pad található, mely egy igényes kárpit borítást kapott. 5 lóerős külmotor felhelyezésével, két fővel könnyen siklásba hozható. Funkcióját tekintve nem csak horgászatra alkalmas. Nagyobb hajók mellé segéd hajóként különösen ajánlott. Egyedi igényeket figyelembe véve több színben rendelhető.

!!! A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel a hamarosan megrendezésre kerülő nyílt napunkon lehetőség lesz kipróbálni a Royal Craft elektromos hajót!!!