hírek
ROYAL CRAFT - Balaton - Wakeboard

2022.08.10


Tudtad, hogy a Hajózási Szabályzat szerint elektromos hajó után engedélyezett a vontatás? Legyen szó wakeboardról, vízisíről vagy akár fánkról?

A 110 KW-os elektromos motornak, a 8 db BMW I3 120 Ah-s akkumulátor modulnak - melyeknek az összteljesítménye 40 kWh - köszönhetően a ROYAL CRAFT a teljes gáz ráadást követően azonnal kisiklik, ezzel is megkönnyítve a Wakeboard-os vízből történő kiemelkedését.

A Royal Spa Hungary Kft. a ROYAL CRAFT Electric Power Boat gyártója már a hajó tervezésénél egy olyan szegmenst célzott meg, mely ezidáig nem volt lefedve a Magyar hajó gyártók körében.

Az évekig tartó fejlesztés, a műanyag ipar élén, és a hajózásban eltöltött közel 40 év során szerzett tudás tette lehetővé, hogy a ROYAL CRAFT az elektromos hajók körében egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezzen.

A hajótest vákuum injektálással, a belső kialakítása pedig az elektromos meghajtás figyelembevételével készül, így semmiképp nem lehet összehasonlítani olyan hajótestekkel, melyek eredetileg robbanómotoros meghajtással készültek.

A ROYAL CRAFT olyan technikai megoldásokat tartalmaz, melyeknek köszönhetően:

  • Végsebessége: 65 Km/h
  • Hatótávolsága: 80 Km
  • Súlya: 550 Kg

A 8 fokos dőlésű egyenes, direkt kihajtásnak köszönhetően a motor veszteség nélkül tudja átadni a teljesítményt az új generációs BUY WAKE propellernek

®️Szabadalommal védett Magyar termék!